×
acasă Încălțăminte Bărbați Încălțăminte Femei Încălțăminte Copii Informații contact

Retur produse RegsanAflă rapid mărimea ta

Pentru a calcula mărimea papucului, te rugăm ajustează sliderul următor:

Află mărimea piciorului
21 cm
centimetri la picior
34 cm
măsură la papuc

Ajutor magazin online

Calcul mărime picior Tradiția Regsan Reghin Materiale folosite la fabricare Condiții de retur produse Întreținere încălțăminte din piele

Întreținere încălțăminte din piele


S.C. REGSAN PRODIMPEX S.R.L. garantează calitatea confecţionării încălţămintei conform documentaţiei tehnice a fiecărui model.

Stimați Clienți,

Vă rugăm să păstrați prezentul Talon de Garanție, Bonul Fiscal sau Factura Fiscală primite la cumpărare pentru eventuale reclamații privind lipsa de conformitate a produsului. Reclamațiile vor fi adresate magazinului de unde a fost achiziționat produsul. Prezenta garanție nu afectează drepturile consumatorului conferite de legislația în vigoare,(Legea 449/2003; OG21/92).
Termenul de garanție comercială pentru deficiențe neimputabile consumatorului este de 30 de zile de la data livrării sau achiziționări produsului. Durata termenului de garanție se prelungește cu 30 de zile după realizarea măsurii reparatorii. S.C. REGSAN PRODIMPEX S.R.L. oferă ca modalități de asigurare a garanției repararea sau înlocuirea produsului, după caz, în funcție de deficiențele constatate. Termenul de soluționare a reclamațiilor este de maxim 15 zile calendaristice de la data înregistrării reclamației de către vânzător.

Pentru acordarea garanției este necesară respectarea instrucțiunilor de întreținere prezentate mai jos.

Alte prevederi

Deteriorările de genul zgârieturilor, petelor sau rupturilor care nu au fost aduse la cunoștința vânzătorului în momentul recepționării produsului (la achiziție/returnare după reparație) nu sunt acoperite de garanție. Intervențiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instrucțiunilor de întreținere (verso), precum și utilizarea acestuia în alte condiții decât cele pentru care a fost conceput conduce la anularea garanției. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile din talonul de garanție, puteți returna produsul în maximum 24 de ore de la achiziționare. Returnarea produsului se face în ambalajul original, la magazinul de la care a fost achiziționat, cu condiția ca acesta să nu fi fost folosit. Totodată, la returnarea produsului este obligatorie prezentarea bonului de casă sau factura fiscală.

Intreținere

După fiecare purtare, încălţămintea se curăţă şi se pune pe şanuri potrivite ca mărime şi formă. Încălţămintea trebuie curăţată şi uscată înainte de aplicarea oricărui luciu pentru încălţăminte, creme, preparate contra petelor, etc. Când folosiţi aceste produse de întreţinere, citiţi cu atenţie instrucţiunile producătorului acestora.

A. Curăţarea încălţămintei:

încălţămintea cu feţe de piele netedă sau presată se curăţă de praf cu o cârpă moale sau cu o perie, iar petele de grăsime sau alte impurităţi se îndepărtează cu o cârpă înmuiată într-o soluţie apoasă de detergent.
pentru buna întreţinere a pielii, după câteva purtări se aplică, cu ajutorul unei perii moi sau cu o cârpă, strat de cremă pentru încălţăminte, după care se lustruieşte cu o cârpă moale sau cu o perie.
încălţămintea cu feţe din piele întoarsă, piele de antilopă sau năbuc, se perie cu o perie specială, potrivită fiecărui tip de piele. Nu folosiţi apă, pentru că faţa materialului s-ar putea păta. Petele de ulei sau de grăsime se îndepărtează folosind soluţie contra petelor, specială pentru pielea întoarsă, pielea de antilopă sau năbuc.
încălţămintea cu feţe de lac, piele metalizată, lăcuită se curăţă de praf cu o cârpă moale.

Trebuie ferită de contactul direct cu solvenţii organici (alcool, acetonă, etc.)
încălţămintea cu feţe textile se recomandă a fi purtată pe timp uscat. După fiecare purtare, încălţămintea se curăţă de praf cu perie de haine uscată. Nu se introduce în maşina de spălat rufe. Nu folosiţi înălbitor. Petele pot fi îndepărtate folosind soluţie contra petelor, specială pentru materiale textile, respectând instrucţiunile de utilizare recomandate de producătorii acestora.
încălţămintea cu feţe din înlocuitor se curăţă după fiecare purtare cu o cârpă umedă.

Petele de grăsime se vor curăţa cu o soluţie apoasă de detergent (2%). Nu se va folosi cremă pentru lustru.

B. Încălţămintea se usucă natural, la temperatura camerei.

folosiţi suporturi pentru încălţăminte sau umpleţi încălţămintea cu hârtie curată, pentru a i se menţine forma. Nu uscaţi la ventilator, calorifer, uscător de păr sau alte surse de căldură.
la toate categoriile de mai sus se interzice spălarea cu apă a încălţămintei sau spălarea în maşina de spălat şi nu se folosesc înălbitori.

C. Încălţămintea nu se va depozita lângă sursă de căldură sau în mediu umed şi se va feri de acţiunea produselor petroliere şi a solvenţilor organici.

D. Pentru mărirea duratei de folosirea se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălţăminte într-o perioadă de timp.

E. Produsele de lux necesită o utilizare/întreţinere atentă.

F. Se va evita contactul încălţămintei cu solvenţi organici (benzină, alcool, acetonă, etc.)

G. Numai produsele marcate cu waterproof (impermeabil) sunt impermeabile. Articolele din piele naturală, piele întoarsă, năbuc, antilopă sau marcate cu water resistant (rezistente la apă) lasă apă sa pătrundă mai greu, dar nu sunt impermeabile.

H. Încălţăminte cu feţe textile sau din piele naturală şi piele nefinisată (piele întoarsă, năbuc, etc.), cu feţe prezentând cusături decorative sau perforaţii, precum şi încălţămintea cu tălpi din piele cusută se recomandă a fi purtată doar pe timp uscat, deoarece există riscul pătrunderii apei în interior!

I. Deoarece căptuşelile naturale nu au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, există riscul migrării culorii. Se recomandă utilizarea ciorapilor asortaţi sau de culoare închisă.

J. Tălpile nu au calităţi antiderapante, existând pericolul alunecării, mai ales în sezonul umed sau rece.

K. Comerciantul nu poate fi făcut răspunzător pentru incidentele provenite din respectarea instrucţiunilor menţionate mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălţămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

L. Orice defect cauzat de conducerea autoturismului nu este considerat defect de fabricaţie.
TERMENI ȘI CONDIȚII | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI | ANPC | SOLUȚIONAREA LITIGIILORToate drepturile rezervate SC Regsan SRL, Reghin 545300, Str. Spitalului nr. 6
Website operat și administrat în România de SC Bluesky Studios SRL, 2015-2021